indien deze mailing niet goed zichtbaar is klik dan hier voor de online versie.
   
 
12 juni 2016
Nr. 04-2016

Beste lezer,

Cartoontennis.gif Het leek ons tijd om weer met een nieuwsbrief uit te komen, in onze afwezigheid is er binnen de vereniging veel gebeurd.

Terwijl wij dachten dat het in Nederland beroerd weer was scheen de zon er vrolijk op los tijdens het 25-jarig jubileum feest op 1 juni. Een onvergetelijke dag in onze nog prille geschiedenis van de vereniging. De foto’s via facebook gaven de sfeer van samen heel goed weer.

Vorig weekend was het een groot sportfestijn op sportpark de Eendracht. Aan de andere kant een groot frisbeetoernooi, bij ons op de vereniging de afsluiting van de competitie en op het sportveld ernaast mensen die in grote opblaasballen aan het voetballen waren.

De competitie bracht dit jaar niet zoveel kampioenen op als vorig jaar. Er kon gelukkig wel altijd gespeeld worden, weliswaar met niet altijd dezelfde teams door blessures. Nu staat het clubkampioenschap dubbel voor de deur, start de interne competitie en zijn er eendaagse activiteiten onder leiding van Marjon en Yolande. Ook is de focus al gericht op het Open John Storm toernooi in augustus.
Voor praktijk oefening kan je je inschrijven bij Tennis Op Maat. Het is dus nooit saai bij TVG.

Veel leesplezier,

Met een tennisgroet,
Loes en Hetty


In deze nieuwsbrief vindt u:
 


Van de voorzitter

TVG-logo_25-jaar.jpg Trots, blij, tevreden en voldaan na een fantastische viering van ons 25-jarig jubileum afgelopen woensdag 1 juni. De opkomst van ruim 120 mensen heeft al onze verwachtingen overtroffen; mooi om te zien hoe een kleine vereniging zo groot kan zijn. De wethouder heeft een mooie speech afgeleverd en met eigen ogen kunnen zien hoe betrokken iedereen is bij de club.

Het spektakel kwam in de vorm van mooi weer, gebakjes met jubileumlogo, groene cocktails, een overheerlijk buffet en een verrassend spellencircuit. Na het spellencircuit met o.a. blind tennissen, schilderen, spijker slaan en pannenkoeken versieren werd de avond afgesloten met veel zingende Geuzenvelders.

De geschilderde jubileumtafel en het fotoboek zijn 2 prachtige aandenkens aan het jubileum.

Het was een dag om niet meer te vergeten, veel gelachen en mooi om te zien iedereen zich heeft vermaakt. Kortom allemaal bedankt voor deze topdag!

John van der Stok

Naar inhoud nieuwsbrief.

Sponsor Kliks

sponsorkliks_logo_licht_200_200.gif Beste TV Geuzenvelders,

Graag jullie aandacht voor het volgende.
Vanaf nu is het voor iedereen die TVGeuzenveld een warm hart toedraagt mogelijk om TV Geuzenveld GRATIS te sponsoren. Ga de volgende keer dat je iets online wilt kopen eerst naar www.sponsorkliks.com
Op deze website verschijnt een overzicht van tientallen webwinkels.

Hoe werkt het?

Ga naar www.sponsorkliks.com.
Hier kies je wie je wilt sponsoren, in dit geval TV Geuzenveld.
Vul hiervoor in: TVG.
Vervolgens kies je de webwinkel waar je een bestelling wilt plaatsen en kun je een normaal bestel traject doorlopen als anders.

De webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com wordt gedaan en 75% van deze commissie wordt op onze bankrekening gestort!
Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.nl naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde met je eigen account. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert onze vereniging hier direct van!

Alvast bedankt voor jullie deelname!

Het bestuur,
Sandra, Sjef, Jutha, John

Naar inhoud nieuwsbrief.

Clubkampioenschappen dubbel

Clubkampioenschappen_2015.jpg Het is tot en met zondag 19 juni mogelijk om je nog in te schrijven voor de Clubkampioenschappen Dubbel van T.V. Geuzenveld. Dit jaar vinden deze plaats vanaf zaterdag 25 juni tot en met zondag 3 juli.
Elk jaar is dit weer een erg gezellige week, waarin je in poule- vorm gegarandeerd een aantal wedstrijden speelt. Dus schrijf je nog even snel in, dan zorgen wij ervoor dat alles volgens speelsterkte wordt ingedeeld.

Hopelijk tot dan!

De toernooicommizzy,
Bart, Ingmar, Remco, Thijs

Naar inhoud nieuwsbrief.

Tennisclinics door Tennis Op Maat

tennis_smily.gif Speciaal voor alle leden van TV Geuzenveld organiseren we dit zomerseizoen weer leerzame tennisclinics met verschillende trainingsthema’s op TV Geuzenveld. We benaderen het thema vanuit de technische, tactische en mentale invalshoek. U zult merken hoeveel u op één avond/middag kunt leren als u zich op één trainingsonderwerp focust. Op de volgende data vinden de clinics plaats:
Dubbelspel donderdag 16 juni 19.30-21.30 uur
Mindset zaterdag 16 juli 10.00-12.00 uur
Enkelspel zaterdag 27 augustus 10.00-12.00 uur
Netspel woensdag 21 september 19.30-21.30 uur

Hopelijk tot ziens op de tennisbaan!

Sportieve groet,
Marc, namens Team Tennis Op Maat

Team Tennis Op Maat
www.tennisopmaat.nl
info@tennisopmaat.nl

Naar inhoud nieuwsbrief.


Van het ledensecretariaat

Ledenadministratie_03.jpeg Ook nu zijn er weer een paar (oud) leden bijgekomen. In ons jubileumjaar is dat natuurlijk heel fijn, maar we hebben nog genoeg plek hoor dus lobby nog maar eens in je vrienden en/of kennissenkring.
De volgende leden zijn lid geworden en heet ik langs deze weg ook hartelijk welkom bij ons gezellige kluppie:
Dennis Hegeman
Simon Dekker
Reza Atmopawiro
Et Visser-Gersen
Martijn Visser

Heel veel tennisplezier en tot ziens op de baan.
Het ledenaantal is nu opgelopen tot 234!

Met vriendelijke groet,
Loes van der Neut

Naar inhoud nieuwsbrief.
 
Aanmelden nieuwsbrief
http://www.itclubsupport.nl/clubsupport/programmatuur/images/rest/leeg.gif